Nieuw binnen bij Ohm-Audio BV :
 

Antipodes Audio V3.1 Upgrade - woensdag 27 oktober 2021

Hierbij de link naar de Antipodes Audio website met de informatie over de V3.1 update : Antipodes Audio V3.1

--- Update : De upgrade is nu live, laat uw muziekserver 's nachts aanstaan en dan zou er tussen 03:30 en 03:45 een upgrade tool moeten worden toegestuurd. Deze zal de volgende keer dat je in My Antipodes kijkt moeten verschijnen zodat je kan beginnen met de update ---

Lees de gehele pagina goed, er staan belangrijke meldingen bij zoals :

Het duurt lang om de upgrade te voltooien, afhankelijk van de snelheid van uw internetverbinding en het vermogen van uw server. Een eerder model van tien jaar geleden, dat HDD's gebruikt in plaats van SSD's, kan bijvoorbeeld 5 uur of meer nodig hebben om te upgraden. Een recenter en krachtiger model kan minder dan een uur nodig hebben.
 
Als de upgrade wordt onderbroken, bijvoorbeeld door een stroomstoring of een tijdelijke netwerkonderbreking, of door een verkeerde ingreep van de gebruiker, kan uw muziekserver, als u pech hebt met uw timing, onbruikbaar worden gemaakt totdat hij naar een officieel service kanaal is geweest voor een nieuwe installatie. Begin daarom niet aan het upgrade proces totdat u bereid bent de tijd te nemen om het te voltooien. En voer de upgrade niet uit tijdens een onweersbui, tijdens een periode van extreme temperaturen wanneer u te maken kunt krijgen met stroomonderbrekingen of netwerkonderbrekingen, enzovoort.
 
Het update proces bestaat uit 3 stappen, dat houdt in dat de server tijdens de update meerdere keren gereboot moet worden, doe dit alleen wanneer dit wordt aangegeven. Sluit het browservenster dat de voortgang van de upgrade toont niet, of u zult niet weten wanneer de upgrade stap is voltooid. Aan het einde van elke stap moet u rebooten (naar stand-by en weer opstarten met de knop aan de voorzijde, niet van de stroom halen). Nadat alle 3 stappen voltooid zijn, moet u nog een keer herstarten om de upgrade te voltooien.
 
Als u een K30 of een K50 hebt, moet u de twee interne computers een voor een upgraden, de Server computer en de Player computer. Kom niet in de verleiding om beide tegelijk te doen, omdat de Player computer afhankelijk is van de Server computer die een netwerkverbinding onderhoudt. Als u ze allebei tegelijk uitvoert, zal de upgrade van de Player mislukken wanneer de upgrade van de Server de systeemsoftware opnieuw opbouwt.
 
Er zullen enkele waarschuwings- en foutmeldingen kunnen verschijnen tijdens het updateproces, deze zijn onschuldig, dus negeer ze. Elke keer dat je het systeem opnieuw opstart kan enkele minuten duren omdat het besturingssysteem bij elke herstart wordt gewijzigd en het nieuwe besturingssysteem al uw apparaten en gegevensschijven scant om zichzelf te configureren, wat enkele minuten kan duren. Dus wees geduldig en laat de processen tot het einde lopen.
 
Heeft u een Antipodes muziekserver die runt op op versie 2.5 of 2.6? 
Dan zult u eerst moeten upgraden naar 2.7 voordat u kunt beginnen met de upgrade naar V3.1. Klik hier om een document te downloaden dat het proces beschrijft om te upgraden naar v2.7. Als u daarmee klaar bent, is uw muziekserver klaar voor de upgrade naar v3.1.
 
Heeft u een Antipodes muziekserver die runt op versie 2.7 of 2.8? 
Open het Configuratiescherm en navigeer naar Apps en open vervolgens Softwarebeheer om een normale Update uit te voeren, die nog steeds naar 2.7 zal zijn. Hiermee wordt u niet opgewaardeerd naar V3.1, in plaats daarvan wordt uw muziekserver klaargemaakt voor de upgrade.
 
Heeft u een Antipodes muziekserver die runt op versie 3.0?
U bent klaar om de update uit te voeren zodra uw muziekserver de update ontvangt.
 
Backups : 
Het is niet strikt noodzakelijk om uw dataschijven te verwijderen of er een back-up van te maken. Wij raden het echter wel aan om een backup van uw muziek te maken van uw gegevens voor het geval er zich tijdens de upgrade een onverwacht hardware probleem voordoet. Wat betreft Roon Backups : als u de fout hebt gemaakt om uw Roon database back-up op de interne besturingssysteemschijf te plaatsen, zorg er dan voor dat u een Roon Backup maakt van uw Roon database op de opslagschijf met de muziek en kopieer deze vervolgens naar een extern opslagapparaat. U kunt ook de Roon Backup rechtstreeks naar een NAS of NUC of externe opslaglocatie (aangesloten op de storage inputs achterop de Antipodes Muziekserver) maken.
 
Tijdzone instellen : 
Zorg ervoor dat u uw tijdzone correct hebt ingesteld. Als de upgrade klaar is, sturen we een klein stukje code naar je muziekserver om je in staat te stellen de upgrade uit te voeren. Door uw tijdzone correct in te stellen, kunnen wij u deze code rond 03.30 uur sturen, een tijd wanneer u uw systeem waarschijnlijk niet gebruikt. Deze tekst is letterlijk overgenomen van de Antipodes website. Ik weet niet of de 03:30 Europese, Amerikaanse of Nieuw-Zeelandse tijd betreft. Ons advies is om je tijdzonde in te stellen op Europe/Amsterdam en simpelweg je muziekserver permanent aan te laten staan totdat 

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht geplaatst.


Reageren:


Terug naar de vorige pagina >