NL. Welkom op het gastenboek van Ohm-Audio bv. Wij stellen het bijzonder op prijs als u iets zou willen posten in het boek over uw Hifi of High End aankoop bij Ohm-Audio bv. Het liefst met een mooie foto (max 2Mb) van uw aankoop of set.
 
DE. Willkommen im Gästebuch von Ohm Audio bv Wir schätzen es sehr, wenn Sie möchten, um in dem Buch etwas zu posten uber ihr Hifi oder High End Erfahrung mit Ohm-Audio bv. Vorzugsweise mit einem schönen Foto (max. 2 MB) von ihr Kauf oder Audio Anlage. 
 
UK. Welcome to the guestbook Ohm Audio bv. We appreciate it very much if you would like to post something in our guestbook about your Hifi or High End experience with Ohm-Audio bv. Preferably with a nice photo (max 2Mb) of your purchase or Audioset. 
 

Bericht schrijven >

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 volgende »

 

I've bought this superb ML 383 in the late 2016, received in perfect conditions and professionally packed with original box.
Derk is an excellent seller and a very nice person : thank you for this quick and satisfying transaction.
Here's a snapshot : It looks perfectly matched with my Unidisk 1.1, isn't it?
Best Regards from Italy, Alex

Alex - 04-10-2017 - 22:52

 

Een paar jaar geleden bij u een stel Sonus Faber Extrema-1 gekocht. Inmiddels geemigreerd naar Suriname. Bij u toen ook mijn Audio Research set ingeruild omdat Suriname 110 V. zou zijn. Dat klopt maar 220 V. (wel 60Hz) kan hier net zo makkelijk.
Ik heb een oude, maar perfecte Marantz 2500 receiver gekocht (1978!!) en met dat vermogen (2x250/330 w 8/4 Ohm) komen de speakers geweldig los. Speel ook op een oude Sony CD speler (CDP-2700) uit de Wisseloord studio's en het geheel klinkt fantastisch. Volgens mij de beste set in Suriname. Hartelijke groeten Hans Nuberg

H.A. Nuberg - 18-07-2017 - 14:41

Na het lezen van diverse reviews op het www over de Denson B-200 plus voorversterker ben ik contact gaan zoeken met Ohm-audio. Aangezien ik in Groningen woonachtig ben was het voor mij bijna om de hoek. Aangekomen bij Ohm-audio heb ik de voorversterker rustig kunnen beluisteren, wat ik zeer prettig vond. Na het luisteren en gezellig kletsen hebt ik uiteindelijk de Densen B-200 aangeschaft. Thuis de Sonic Frontiers SFL-1 omgewisseld voor de Densen.... en het was gelijk WoW! Wat een detail en dynamiek en daarbij niks scherp of uit de bocht .... in één woord super! Derk bedankt voor de gastvrijheid en ik kom zeker nog eens terug!

Groet Edwin.

Edwin Schouten - 05-05-2017 - 20:12

Hallo Derk,

ich habe Ihr Angebot angenommen und den LECTOR ZXT70 bei Ihnen gekauft. Ein toller musikalischer Verstärker.
Bis alles passte haben Sie mir mit einigen Tips und Informationen schnell und nett über Mail geholfen. Danke!
So macht ein Internetkauf Spass.

Andreas Lemke - 29-04-2017 - 13:33

 

Ik had na de enthousiaste reviews geen idee hoe de hORNS FP-10 werkelijk zouden klinken in mijn Ayon-set, ook niet na de auditie in Groningen. Ik zocht hoe dan ook een sensitievere luidspreker voor mijn buizenversterker. Toen ik ze thuis aansloot, hoorde ik het meteen: ik had me geen evenwichtiger, moeietelozer geluid kunnen dromen. Sindsdien verkeer ik in de zevende hemel. Het klinkt wat over the top, maar dat is het beslist niet: alle stress in het geluid is weg. Ik heb ook een hele mooie deal gekregen van Derk voor mijn vorige luidsprekers. Dat maakt de ervaring compleet. Ik heb de beste herinneringen aan de verre rit naar Groningen en terug, die verliep als in een roes. Alsof mijn vrachtje me al zijn energie schonk....

Karel Osstyn - 25-02-2017 - 19:23


Bericht schrijven >

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 volgende »