Ohm Audio

Muziek is een onzichtbare taal. En dat klopt. Het is een zeer complexe maar tegelijkertijd ook eenvoudige taal met een enorme uitwerking. Muziek kun je niet verstandelijk uitleggen. Probeer iemand maar eens uit te leggen, dat diegene van Jazz moet houden, omdat het zo knap gespeeld is. Of zo creatief. Of Klassiek. Of Pop. Je moet er wat voor voelen. Voel je het niet, dan is dat dus niet jouw muziek. Voor ons is muziek één van de hogere vormen van kunst. Geïmproviseerde live muziek nog het meest. Een schilder kan rustig eens zijn schilderij bekijken, beetje aanpassen, en zo nodig overschilderen. Een live muzikant kan dat niet. Die werkt live, in het hier en nu. Nu moet het gebeuren, en als je een fout maakt, dan is dat wat het is.
 

 
 
Muziek=Klank      Muziek=Kunst      Klank=Kunst
 
Ohm-Audio zorgt voor uw Klank in huis, zodat u de Kunst in de Muziek beleeft
 
 
 
 
Uiteindelijk komen alle klanken voort uit een oeroude Mantra. Het Ohm (Om, Aum..) Mantra. De klank waaruit alle andere klanken voortkomen. Uiteindelijk bestaat alle muziek al. Het gaat er alleen om wie deze klanken en noten in de juiste volgorde en tijd op papier zet. Zo werkt dat ook met Hifi- en High End Audioapparatuur. Het gaat er niet zozeer om wat u heeft, maar hoe u het samenstelt en plaatst. Ohm-Audio bv dus.
 
Het is ons doel om de prachtige muzikale ervaringen die voort kunnen komen uit serieuze Hifi en High End apparatuur bij u thuis tot stand te laten komen. Blijvende tevredenheid, daar gaat het ons om.
 
AUM als geheel staat voor de beleving van het oneindige, het kosmisch bewustzijn.
 
Dat klinkt ingewikkeld, maar betekent voor u dat wij er voor zullen zorgen dat het bij u optimaal gaat klinken. Het budget daarvoor maakt niet uit. Voor elk budget en met elk merk en type Hifi en High End Audioapparatuur is dat te bereiken.
 

 
Ohm-Audio bv 2018-04